Vinteren er for alvor begyndt at komme over os. Jeg kan normalt godt lide alle årstider - så længe solen bare er fremme. De dage hvor det er gråt og kedeligt, er jeg lige så grå og kedelig - og så er det sådan set ligemeget om det er sommer, forår, efterår eller vinter. 
Her til morgen var det virkelig dejligt frisk at komme ud og cykle. Normalt ville jeg tage bilen, da jeg har et godt stykke til/fra arbejde, men da jeg så hvor lækkert vejret var, lod jeg altså bildele være bildele og tog istedet cyklen... Det var en fantastisk beslutning.. Nu må vi se hvordan jeg føler når jeg skal hjem igen - jeg glemte nemlig handskerne hjemme på kommoden.. Dumt, dumt, dumt.. Min fingre var så kolde at de gjorde direkte ondt, da jeg kom ind på arbejde.. Heldigvis sidder jeg her i god tid, så jeg lige kan få opdateret bloggen her, og dermed få lidt gang i fingrene igen, inden dagen for alvor bliver skudt i gang. Jeg skal først møde ind 10.30 - så min timing er jo ret perfekt..
Jeg håber det friske, lyse vejr varer ved - for grå dage gør ikke kun mig kedelig at se på - de gør også resten af Danmark til en flok omvandrende zombier.. Det er ikke så underligt at flere og flere bliver diagnosticeret med vinterdepressioner osv. Mit råd er dog simpelt; hiv op i jer selv og kom udenfor alligevel - det er bund seriøst det eneste der virker ifølge min teori!!!
Leave a Reply.