Her er nogle billeder, som er indbegrebet af det, jeg håber at se i Sverige.

 
Picture
Det dejlige sommervejr her for tiden er noget, der virkelig kan få et smil på mine læber. Jeg elsker, når sommeren rigtig tager sit indtag, og som altid har jeg en fast rutine.

Hver sommer, når juli går op i det røde felt, tager jeg mig en god køretur ud i det danske sommerland. I år har jeg købt nogle meget billige bildele, som jeg er i færd med at montere, og så går turen!

Men jeg overvejer om turen skal gå til Sverige i år, så jeg kan opleve noget, der er lidt anderledes. Jeg har taget så mange ture i Danmark, og jeg kommer sædvanligvis kun i Malmø, når jeg tager til Sverige, så jeg er meget positivt indstillet over for ideen om at se, hvordan Sverige ser ud uden for Malmø.

Jeg er ikke sikker på, om jeg skal tage af sted alene eller finde nogen, der vil med. Førhen har jeg været af sted med andre, men jeg har også taget på rejser og ture alene. Man får to vidt forskellige oplevelser.

Når man tager af sted sammen med nogen, man kender, så handler det om, at man kun hænger ud sammen med dem i den periode, man er væk. Hvorimod hvis man tager af sted alene, så bliver man tvunget til at være social og tage ud og opleve noget nyt. Man møder nye mennesker, som man ikke ellers ville være blevet konfronteret med, og jeg tror det er en rigtig vigtig oplevelse. Det synes jeg i hvert fald, det er.

 
Picture
Jeg skrev i går om Jonanthan Safran Foer, og i den forbindelse lavede jeg efterfølgende lidt research på ham og opdagede bogen "Eating Animals."

Jeg har selv eksperimenteret med at leve vegetarisk, men det er aldrig rigtig holdt, så jeg tror lige jeg skal have fat på den her bog.

Det kan være, jeg kan hente nogle gode ideer.

 
Picture
Jeg sidder lige og genlæser en af mine yndlingsbøger "Everything Is Illuminated" af Jonathan Safran Foer.
En fascinerende bog med to historier, der på den ene side handler om en amerikaner, der leder efter sine rødder i østeuropa, og på den anden side handler om anden verdenskrigs effekt på landsbyen, hans forfædre kom fra blandet med lidt magisk realisme.

Første gang jeg læste den for cirka 10 år siden, husker jeg, at jeg nød et glas vin, og det er blevet en slags tradition, at jeg skal drikke mig et godt glas, når jeg læser Safran Foers bøger. Det er i hvert fald hyggeligt. Især i det dejlige sommervejr.

Det behøver ikke være den dyreste Bourgogne fra den lokale vinhandler, og du behøver ikke låne på Ferratum for at købe vinen. Eller det ved jeg selvfølgelig ikke. Måske hvis der er lavvande i pengekassen. :) Men jeg slår mig i hvert fald til tåls med en billigere flaske. Ofte fra Netto. Det holder hele vejen.