Picture
Det dejlige sommervejr her for tiden er noget, der virkelig kan få et smil på mine læber. Jeg elsker, når sommeren rigtig tager sit indtag, og som altid har jeg en fast rutine.

Hver sommer, når juli går op i det røde felt, tager jeg mig en god køretur ud i det danske sommerland. I år har jeg købt nogle meget billige bildele, som jeg er i færd med at montere, og så går turen!

Men jeg overvejer om turen skal gå til Sverige i år, så jeg kan opleve noget, der er lidt anderledes. Jeg har taget så mange ture i Danmark, og jeg kommer sædvanligvis kun i Malmø, når jeg tager til Sverige, så jeg er meget positivt indstillet over for ideen om at se, hvordan Sverige ser ud uden for Malmø.

Jeg er ikke sikker på, om jeg skal tage af sted alene eller finde nogen, der vil med. Førhen har jeg været af sted med andre, men jeg har også taget på rejser og ture alene. Man får to vidt forskellige oplevelser.

Når man tager af sted sammen med nogen, man kender, så handler det om, at man kun hænger ud sammen med dem i den periode, man er væk. Hvorimod hvis man tager af sted alene, så bliver man tvunget til at være social og tage ud og opleve noget nyt. Man møder nye mennesker, som man ikke ellers ville være blevet konfronteret med, og jeg tror det er en rigtig vigtig oplevelse. Det synes jeg i hvert fald, det er.
Leave a Reply.