ALLE taler om Pokémon GO lige for tiden! Spillet på telefonen er inspireret af de gamle Pokémon spil, udviklet af Nintendo og er udkommet som app til smartphones. Indtil nu er den kun officielt udgivet i USA, Australien og New Zealand, men mange Pokémon-fans i resterende lande har alligevel fundet måder at erhverve sig spillet på.
Selv vil jeg vente til spillet bliver officielt udgivet her i Danmark. Indtil da, vil jeg da dele nogle af de ting, som jeg har erfaret ved at læse om andres oplevelse af spillet.
1. Det dræner dine data og batteri. Så enten må du have virkelig høj data-grænse, eller også kan du kun finde pokémon når du er på wi-fi. Derudover har jeg hørt om folk der render rundt med flere powerbanks i tasken, så de kan oplade telefonen imens de spiller.
2. Spillet får virkelig folk til at komme ud og bevæge sig. Man skal gå flere kilometer for at udklække et æg, og for at kunne finde de bedste pokémons. Det er næsten lidt for sundt - Nintendo har været snedige i deres forsøg på at få deres forbrugere ud af døren!
3. Det bringer folk sammen. Jeg har læst SÅ mange hjertevarmende historier og fremmede, der møder hinanden, og med det samme bliver venner på grund af det her spil. At de hjælper hinanden, og bare er glade på hinandens vegne. Jeg er rørt. 

Havde du hørt om Pokémon GO? Leave a Reply.