Børn drukner i massevis i kæntrede både når de med deres forældre tager flugten til Europa. Medierne mæsker sig i de mange seertal det giver. Fly styrter ned og usikkerheden stiger, men hvad føler vi egentlig helt for os selv, og hvad er det som medierne bare vil have os TIL at føle? Medierne kan køre en stemning op, ligesom dengang med ebola - hvor er det henne nu? Dengang var vi også alle sikre på at nu var det ovre. 
Man kan sætte sig foran computeren og søge sig frem til alle mulige triste nyheder hver eneste dag, hele tiden. Det stopper aldrig. Verden og fremtiden ser sort ud når det eneste vi hører er negative ting. Så det sted vi er på vej hen kan umuligt være et godt sted. 
Der tager alle fejl.
Det kan sagtens blive godt.
Du skal bare sørge for ikke at lade dig selv blive forblændet af det negative som medierne blæser op, for der er massere godt i verden. Du skal bare finde det, og kan du ikke finde det, må du skabe det selv. Del din egen glæde med andre, og du bliver måske selv gladere i længden? Føl dig mere sikker i hverdagen og gør tingene rigtigt - noget så enkelt og praktisk som barnstole til biler kan gøre en forskel. Hvis man har den rigtige, læser offentlighed måske kun om et let færdselsuheld i nyhederne, og ikke en tragedie, hvis man kører galt.Leave a Reply.