Når vejret er så dårligt som det er, så er det ikke nogen undskyldning for bare at sidde foran fjernsynet. Nej, brug i stedet disse dage indendøre på at gøre ting, du alligevel bør gøre, men som er ærgelige at skulle bruge tid på når solen skinner.

Opgave 1: tjek bilen igennem. Sørg for at alt virker som det skal, at dæktrykket er korrekt, at det hele lyder godt, osv. hvis alt går galt, kan du jo nemt få skaffet nogle nye reservedele på internettet, nemt og billigt, og bruge tiden indendørs på værksted med det.

Opgave 2: vasketøj. Hvem gider lave vasketøj i godt vejr? Ikke mig! Men nu har du heldigvis tid til at sortere og vaske i stor stil, imens regnen falder udenfor.

Opgave 3: Sorter og organiser papirer og bøger. Bogreoler og kontorer flyder tit med noter, memoer og gamle mails du slet ikke behøver mere, eller også ligger bøgerne i bunker og samler støv fordi du ikke har overblik over hvad der ligger hvor. Smid det ud, du ikke bruger, og stil bøgerne pænt op!

Opgave 4: Ryd op i skabet. Tag tøjet ud af skabet, og find ud af hvad du kan passe, ikke kan passe, hvad der er huller og hvad du bare ikke kan bruge længere. Doner det hele til velgørenhed (udover undertøjet, måske)

Opgave 5: Gør RIGTIGT rent på badeværelset. Afkalk brusehoved og vandhane, bag toilettet, sæt tingene godt på plads i skabene, vask gulvet og spejlet. Det er det mindste du kan gøre for at holde badeværelset pænt. 
Leave a Reply.