Der findes vitterligt intet der kan gøre mig mere lykkelig, end en dag fyldt med solskin. Jeg bliver så fyldt med kærlighed og tillid til verden, at det halve kunne være nok. På sådanne dage, har jeg nærmest lyst til at kaste mig ud fra et bjerg, fordi jeg bare stoler på, at verden nok skal gribe mig. 
Idag har jeg - efter arbejde - været nede i byen for at få mig årets første is. Nogle vil måske mene at det er lige tidligt nok, men ikke for mig. Jeg elsker is, og enhver undskyldning for at spise en, skal benyttes. Idag fik jeg en softice i hjemmelavet vaffel med chokoladedrys. Mums den var lækker. Jeg spiste den imens jeg gik ned i parken, hvor jeg kunne sidde på en bænk i solen, og kigge på alle de forskellige folk der gik forbi - lige så forårskuldrede som mig selv. Det er da livsbekræftende  - synes I ikke?
Jeg har desuden sat mig for mål i år, at jeg skal have sparet sammen til et par nye inline-skaters. Jeg har stået super meget på rulleskøjter da jeg var yngre, og i år skal den succes altså bare gentages. Jeg glæder mig allerede, og tror faktisk, at pengene er der når næste lønudbetaling kommer..... jubii..
Leave a Reply.